2015. június 5., péntek

Sötét Pillanat! / A Remény /

 Rozzant oszlopok, s a megszürkült égből szemerkélő savas eső halotti hangulatot teremtett. Persze a katonákat nem azért fizette a Darill Corp. hogy elmélkedjenek, neki a feladatuk a Bostoni romok között meglelni Tesla dobozát, egy esetleges végtelen energiaforrás tárházát.
 Komisz helyzet volt, a város közelében ledobott atombomba kicsit brutálisan átformálta az összképet.
 A fémek elhajlottak a falak javát a lökéshullám ledöntötte, így a céges katonák több méter magas omladékon lépdeltek, speciális páncélzatuk védve a lőfegyverek zömétől és a rádióaktív fertőzés veszélyétől. -Ám mert nem volt türelem, és a konkurencia, főként a háborút szinte teljesen megúszó Mars szintén vadászik a még értékes felszerelésekre. S jelen esetbe, mivel a Föld nem rendelkezik egységes védelemmel, a szabad rablásnak virágzik az idő.
 S miért is tört ki a nagy háború(?) ezt a Marsra költőzött szuper gazdag családok tudnák megmondani, ugye a Földet szinte teljesen kiszipojozták és mivel ők biztos helyre, a terraformáláson átesett Marsra költőztek, csak rabszolgákkal teli cégeik maradtak, az utolsó profitot is kizsákmányolva, úgy érezték újra kell rajzolni a Föld térképét, s ők megtették, halált és pusztást zúdítva  a planétára.
 Ám egyre nem számítottak, néhány föld centrikus vállalat, nem fogadta el az ultra gazdagok diktátumát, és saját haderőt toborozva védeni kívánták az élet bolygóját. Persze a politika is kotnyeleskedett, de ekkor már senki sem vette a bábokat komolyan és megkezdődött az ellenállás.
 Nos erre volt a lépés, a sorozatos nukleáris támadás a kék bolygó ellen, milliárdok halálát hozva és leírhatatlan károkat teremtve. De még a Föld nem adta fel, és az olyan cégek, mint a Darill corp. igyekezett mindent megtenni, hogy védelmet nyújtsanak a túlélőknek és a planétának. S erre a legmegfelelőbb, a cég szakemberei szerint Tesla doboza, mely olyan energiamezőt tudna generálni a bolygó köré, mely oltalmat nyújtana a nukleáris és hadihajó támadásokkal szembe, csak egy dolog volt amire figyelni kellet, és ez az idő! -Mert bár a Titánról és más kisebb emberi kolóniáról érkeztek segélycsapatok, a nyersanyagok bányászásával tevékenykedő holdak és telepek nem rendelkeztek komoly katonai potenciával és erőforrásaik is korlátozottak voltak. Így a Földet jelen pillanatban oltalmazó cégek saját magukra és a múlt örökségeire hagyatkozhattak. -Hát ez volt az oka, hogy a veszélyes zónába céges katonák menetelnek, remélve valóban Boston maradványi között találják meg a planéta túlélésének szent Grálját....     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /