2016. február 21., vasárnap

Kezdet

 A nő csendben ült és a lemenő napot nézte az ablakon keresztül. -Fent volt, a lakás az ötödik emeleten volt található, és egy szokványos lakótelep szokványos pillanata. Persze a szokványos dolgok is lehetnek újdonságok és az új dolgok is valójában szokványosak, ám ez az este más volt, valahogy el kellet döntenie mit mondjon holnap és vajon amit mondani fog, jó döntésnek-e bizonyul majd.
 Sárga pizsamáján pillangók táncoltak, ők vidámak voltak, a nő arcát komolyság nehezítette, ő nem volt politikus, nem tudott élből hazudni, pláne igazságnak előadni a baromságokat.
-Igaz, sokan úgy gondolták a női fortély egyike a megtévesztés, és volt is benne valami, nem egy nőtársa használta e klasszikus módszert, de neki ez nem ment, csak a nap csúszott egyre lejjebb, komisz alkonyt teremtve.
-Ó, nem férfi ügylete volt, nem egy pasi miatt töprengett, és nem is a szép ruhák utáni sóvárgás emésztette.  -Angyal volt, a mélység angyala, aki az éjjelre várakozva, egy feladat kedvéért foglalta el Diaina testét, muszáj volt, a küldetés formát követelt, egy maszkot, mely elrejti a kíváncsi tekintetek elől.
 Ki fog menni, este tíz-órakor el fogja hagyni a 20 emeletes épületet és fel fog gyújtani egy kápolnát! -Durván hangzik, de ma mikor az emberek nem hisznek Istenbe és idétlen ötletekkel ötletelnek, hogy végleg megszabaduljanak az ÚRTÓL, kiélvén a Bálvány nyújtotta látszat örömöket, így drasztikus megoldások kellenek.
 -Ötvenen lesznek a kápolnába, az ajtók nem fognak kinyílni és felnőttek, gyermekek mind-mind bent fognak égni, szörnyű Kínhalál közepette lépvén át egy másik végtelenbe.
 Pokolinak hangzik, de számára ez egy feladat, ráadást mivel pokolangyal, nem áll távolt tőle az ilyetén feladatok. A különbség most csak annyi, hogy az ÚR egyik Arkangyalja üzente mit tegyen, a miért meg nem tartozott rá.
 Igen, hatalmas volt a hitetlenség, a modern ember először is önmagát véli teremtőnek, azt képzelvén a klónozás és egyéb tudományos eredmények mindenhatóvá tehetik. Aztán ufókat bálványoznak, csak, hogy elkerüljék az ÚR törvényeit, ám az ÚR megunta az ember pimaszságát, és eljött a pillanat mikor ismét büntetni kényszerül, mert az ember nem hajlandó tanulni, csak egyre önzőbb, hatalomvágyóbb szörnyeteggé fejlődött, mely két lábon járó borzalom, lyukat ütött a planétába is, a csillagtért szemeteivel töltötte meg és környezetbarátnak titulálja a nukleáris energiát, miközben azt sem tudják, hogy tárolják a kiégett cellákat, mert nincs biztonságos megoldás, sem föld alatt, sem a vizek mélységeibe.
 Elmélet, emberi butaságról és gátlástalan törtetésről, mely mindent eltakarít, ha profitéhes útját keresztezik. Eddig nyeregbe érezhette magát a faj, de most ISTENNEL kerültek újfent szembe, ám most nem özönvíz következi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /