2015. május 1., péntek

Rövid Esett

A pasi elégedetten feküdt az ágyon, félmeztelen. Alul semmi, felül kedvenc pólója és rajta, imádott hokicsapatának rövidítése.
-Jó voltam ugye bébi. törte a szoba csendjét, szavait az ablakon kitekintő szőke nőhöz intézte.
-Jó voltál, kirobbantál mint egy szupernóva és utána már horkoltál is. válaszolta a koptatót farmert és sportmelltartót viselő szépség.
-Látod szívem, így nem kell védekezni és még gyerek sem lesz. vigyorgott Paul és szőrös mellkasát megvakarva, feltette a költői kérdést: -Hol az alsógatyám???
-Az a foltos ízé, azt hiszem rajta fekszel. tájékoztatta Hellen egy-éjszakás partnerét. Nem volt oda a tartós dolgokért, a tartós tejet is utálta. Bár el kellet ismernie ez a macsó, aki éppen gatyájába bújva elégedetten vigyorgót, nem sok jóval szolgált , még a bugyijából sem kellet levennie, ez a férfiállat már el is szált, mint a rosszul időzített tűzijáték a győzelem ünnepén.
-Szóval kávé?! tudakolta a már a gatyáját követőn a nadrágjával bohóckodó "pasija", még jó, hogy egy az a éjszaka és nem kettő.
-Kicsim, fogod magad és lemész, és hazafelé biztos találsz egy kávézót. kacsintott a szőkeség már szeretve ha csávója tovább állna, miként a nyári zivatar, bár ez a zivatar csak a lepedőt áztatta el.
-Jó van tudom, még egy kört szeretnél, de "apu" most kávéra szomjazik. jelentette ki a fekete hajú férfi, kicsit latinos mosolyt engedve el, és a tegnap fogyasztott bab is hanghatás formájába előtört.
Látod, kávé kell! igazolta szellentését Paul és továbbra sem kívánt az ágyról lekeveredni.
-Na jó, jó voltál, mint a Csernobilbe a felrobbant reaktor és úgy látom a pusztítás még folyik... -Szóval szia, és pápá, és ha lehet ne hívj, majd hív valaki. Robbant a nő és rövid úton kitaszigálta a laza fickót, aki csak mosolygott és biztos volt benne, este csörögni fog az a bizonyos telefon....
-Bizony a felelősség egy olyan szolgálati út, amely nem mindig vezet valahová, de leköti az embert egy bizonyos időre. csapta az ajtót Hellen egy idézetre gondolva, ami agyába megjelent, kicsit hasonlítva a fenti képhez. Persze a nő nem akart nagy dolgokról töprengeni, lesz dolga és a mosógépnek is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /