2015. november 2., hétfő

Alzheimer az Üresség Birodalma

Alois Alzheimer
"2005-ben világszerte több mint 24 millió ember szenvedett demenciában, ennek kb. 70 százalékát az Alzheimer-kór tette ki, gyakorisága azonban rohamosan emelkedik, 2010-ben már 35 millió demens beteg élt a Földön, ez a szám nagyjából 20 évente meg fog duplázódni, így 2030-ra előreláthatólag mintegy 65 millió ember szenved majd demenciában." ( Forrás Wikipédia )

 Sokan arról beszélnek, hogy kábszer és egyéb az oka, na ja, olvasni kellene utána először és nem az ilyen-olyan platformok hülyeségére figyelni.
 A legtöbb beteg nem drogos és egyéb baromság eredményeként került e szörnyeteg karmába, amely lépésről lépésre ellopja az emlékeket és minden emberi funkciót! -Nekem szembe kellet nézni e félelmetes, agyat elnyelő rettenettel és bár először nem értettem, aztán rájöttem ő az én édesanyám és szeretni kell!
 E kórság fő oka szubjektíve, az élelmiszereket teletömő nagyipar adalékai GMO mocskai. Természetesen ez a betegséget 1900 évekbe azonosította.
" Nevét a német Alois Alzheimerről kapta, aki ideggyógyászként 1907-ben elsőként írta le a betegség jellemzőit." ( Wikipédia az forrás )

 
Alzheimer-kór másik fő forrása maga a STRESSZ az életbemaradásért folytatott küzdelem, ahol teljesen kitéve a szolgáltatoknak, minden hónapba összekel kaparni a túléléshez nélkülözhetetlen pénzösszeget! Ez a túlpörgés felemészti az elmét és a rá felírt gyógyszerek, pláne a kezdeti típusok hosszútávon károsan léptek fel, kiváltani segítve e félelmetes betegséget.

S talán egy utolsó idézet a National Geographic Magyarország 2005-06-14. cikkéből: "
1901. november 26-án találkozott először Alzheimer doktor azzal a páciensével, aki világhíressé tette nevét az orvostudományban. A doktor Auguste Deter nevezetű betegén diagnosztizálta először az elváltozást. A nő férje azzal kereste fel az orvost, hogy egy éve feleségével súlyos bajok vannak: egyre furcsább dolgokat csinál, mindent elfelejt, és már a háztartást sem tudja ellátni.
Állítólag a következő párbeszéd zajlott le orvos és betege között:
– Hogy hívják?
– Auguste
– Családneve?
– Auguste
– Hogy hívják a férjét?
– Azt hiszem…Auguste.

Alzheimer a továbbiakban azt is megállapította, hogy az asszony sem térben sem pedig időben nem tud tájékozódni, alig emlékszik valamire az életéből, és gyakran összefüggéstelenül beszél. Mindez pedig azért volt megdöbbentő, mert a nő csak 51 éves volt és korábban szellemileg teljesen ép. Alzheimer az ő esetén keresztül írta le a „felejtés betegségét“.

 S a világon az egyetlen ország az Amerikai Egyesült Államok, ahol komolyan harcolnak a betegség ellen, speciális intézményekkel, míg Európa betudja öregkori elbutulásnak a betegséget, így söpörve a szőnyeg alá az egyre növekvő tendenciát, és ebben élenjáró Magyarország is, bár hazánkba az egész egészségügy mélyponton tengődik, az összeomlás szélén. S érthetetlen, hogy a nemzet engedi, aztán meg ők lesznek leginkább felháborodva, mikor összeomlik az egészségügy, hát ne legyenek, hisz inkább szidják azokat kik szót mernek emelni. Na és persze se orvos se nővér nincs elég, de ez olyan téma amiről nem illik beszélni..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /