2015. október 23., péntek

Sötét Utópia

 Az Angliát, Franciaországgal összekötő alagút berobbantásával kezdődött minden, az Egyesült Királyság nem kívánt több népvándorlót befogadni, a népharag ugyanis végigsöpörte az országon, és a király vette át a hatalmat. A csatornát a honi flotta védelmezte, akár csak a Második Világháború idején. A vizekben eddig rozsdálló acélerődök, melyeket szintén a háború idején hozták létre, felújították, illetve újítják és katonákkal és nagy teljesítményű ágyukkal töltötték fel, Anglia eldöntötte, ő nem fog az Unió sorsára jutni, ahol naponta csapnak össze a gyenge kormányerők és a sok milliós bevándorlók felfegyverzett hordái, miközben persze az áradat jött tovább.

 Franciaország részben elesett, Marseille központisággal egy kalifátust kiáltottak ki a muszlimok. Párizs lángokba és a köztársaságba megalakult a Második Vichy kormányzat, s bár ez nem kollaborált, a helyzet alkotta, hisz a muszlimok kiverték a Franciákat saját fővárosukból.
 Berlin még állt, s mint annak idején Poroszország vezetésével egy erős állam jött létre, most a Bajor Királyság, először kilépve a szövetségből, majd önvédelmi erőkkel elkezdték identitásuknak megfelelő állam létrehozását, melyhez Szászország rövid időn belül csatlakozott. A Német szövetségi vezetés legitimnek nevezte a szakadár államokat, de tenni semmit nem tudott, mert fegyvereserejét lekötötték az idegen lázadók.

 Skandinávia volt ami viszonylag rövid idő múlva csendes helynek számított, igaz az egész Balti-tenger egy halálos aknamező, persze ennek ára volt, Dániát beáldozták az északiak, szárazföldi harcokat nem kívántak, már csak azért sem, mert a közel-keleti országokból immár katonák is nyomultak, a klímaváltozás és a sebezhetőség miatt, Európa katasztrofális helyzetbe volt. E népvándorlással egyedül Oroszország tudott dacolni, fegyveresereje folyamatosan csapást mért a kereszténység eltiprására érkező tömegre és már Debrecen, Magyarország vonalánál járva segítették a meggyötört Európát.

 A Balkán lángolt, ott zajlott az igazi háború, az NATO erők itt vívták feltartoztató harcaikat, bár folyamatos hátrálásba voltak, már az egykori Nándorfehérvár magasságába volt a frontvonal, és mert több muzulmán állam is katonákkal támadta Európát, mert volt oly merész a kontinens, hogy megtagadta a bevándorlást, igaz már ekkor késő volt, hiszen sok millióan harcoltak az Unió szívébe, mindegy ezt az ürügyet felhasználva megindultak az arab államok egy része.
 Már olaj-levegő bombákat használtak a NATO erők, ez pedig a nukleáris fegyvereket követőn a legpusztítóbb eszköznek számított... S Amerika csak várt, elven ígérte a segítséget, hisz ez már a Harmadik Világháború volt, de valójában csak üzletelt mind két oldallal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /