2016. február 25., csütörtök

Komisz Világ

 -Az angyal követve a parancsot a tudós elméjébe lépve, elkezdte ötletekkel árasztani. Voltak kicsit bohókások, akadtak elvontak és ott volt a cél is.
 Nem az erőszakos kikövetelés módját használta, a férfi saját elméleti világát igyekezett a céllal összekapcsolni, ami nem is volt nehéz, egy hadiüzembe dolgozó, a valóságtól szinte teljesen elszigetelődött ember esetében.
 A projekt megvolt, a hadsereg egy olyan vírusfegyverre vágyott, amely gyorsan, gyorsabban, mint az Ebola terjed és ráadást generációkat pusztít ki. Paulnak volt már egy víziója ez ügyben, így az angyalnak nem is volt olyan nehéz dolga. Ám a férfi elképzelése, egy az élelmekben megtalálható élesztőgomba módosításából indult ki, számíthatón, hogy az étel létfontosságú, mi több fizetnek érte, hogy később belehaljanak ostobaságukba.

 -Tulajdonképpen a tudatos vásárló program is a földet irányító klánok ötletéből született, néhány élelmet kiiktatni, mást előtérbe helyezni. Igaz, itt először a profit volt a fő motívum, mára persze része a: 3 Milliárd a Cél tervezetnek, mely drasztikus népességcsökkentést tűzött ki zászlajára.
 Paul úgy vélte, valóban meg kell állítani a túlnépesedés, és ha lehet nyílt háború nélkül, a bugyuta ENSZ és a többi segélyszervezett, nyugodtan kapkodjon csak, pénz kunyeráljon a járványok ellenében, miközben az ellenszérum létezik. Mert nagy tévedés, hogy először a halálos fegyvert kísérletezik ki, valójában, mindig párhuzamos fejlesztés folyik, hiszen a kiválasztottak is emberek.
 De ezek a férfi gondolatai volta, az angyalnak a szúnyog terjesztette betegséget kellet favorizálnia, úgy, hogy a már megfertőzött, tovább fertőzzön, az emberi paráznaság útján, jöhet a szabad szexualitás.
 -A kórság két fajta tünettel jelentkezik, az egyik a rövid időn belüli halál, ez a férfiakra irányult leginkább, míg a másik, a lappangó mód, mikor a születendő gyermekek lesznek torzultak, és így a társadalom számára, egy pont után fenntarthatatlan teher. -Szörnyű terv, de az emberiség sok ezer éves fejlődése, az ÚR szerint immár világosan látszott, zsákutca. A zsákutcából a kiút a teljes megsemmisítés, amire a hatalmasok is törekednek a többséggel szemben. -De itt lesz a kis csavar, az angyal az ellenszérum előállításánál is be fog zavarni, oly módon, hogy az első körben sikeresnek tűnjön, ám kis idő múlva a totális pusztulás tettözön be, a Földet megszabadítva élősködő betegségétől, az emberiségtől...

 -Befejezte feladatát, már csak idő kérdése és tetőzik a mű, és mivel angyalként szabad gondolatokkal, egyéniséggel rendelkezett, egy alkalommal rákérdezett egy Arkangyalnál, hogy az ÚR, miben látja a hibákat, a válasz hosszúra sikeredett.
 De a lényeg, a technológia imádatába menekült emberiség, pont olyan irányba fejlődik, mint gépezeteik, érzéketlen alkatrészekké, ahol a különvéleményt nem honorálják. -Az embereket bebolondították az idegenek imádatával, mondván isten csak egy űrlény, közben, kiölvén az érzelmeket, csak a pénzt nevezték meg maradandó célként. A párkapcsolatok 70% válással, szakítással végződik, nincs érzelmi kötelék, csak anyagi. S ha a pénz elapad, jön a búcsúzás, mert szexet mindenhol lehet venni, és minden kapcsolatban lehet kielégülni, így minek maradni egy vesztes mellet. -Bár az igazi vesztesek a bálványimádók, akik az anyagi világba kapaszkodva, processzorokat és bankókat szorongatva, belül üres szörnyetegek, amit a látszattal próbálnak elrejteni. -Ez persze nem Isten terve volt és még az ördög is felvont szemöldökkel csodálkozik az emberi gonoszságon, melyet pár száz ember tökéletesített

és vezeti a világot, az örök rabszolgaság szabadságába.
 Ám az ÚR úgy döntött, ahol nincs erkölcs és csak a bálvány ami számít, hát Ő is így cselekszik, leveszi kezét a halandókról, és az özönvíz után, egy új meglepetéssel bünteti a bűnösöket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /