2015. március 15., vasárnap

Kereszt!

 A világon az őrület az úr, az emberek utcákon, saját kocsijaikat zúzva, parkokat romokba döntve, és a rendfenntartók tehetetlenek voltak, ők is megőrültek! A többség a vírus áldozataként tört-pusztított! A gyárak leálltak, a közszolgáltatás összeomlott és a totális káosz emelkedett elő a semmiből.

 Nem mindenkit fogott meg e pestis, de a teljes zavarodottság  elsöpört minden normát, voltak kik csoportosan az utcákon szexeltek és akadtak kik eszelős ugrálásukkal élték eltorzult pillanatukat.
 Először idegen beavatkozást véltek az immúnis emberek csoportjai. Persze, mint mindig, egyesek a nagyhatalmakra kenték a dolgot, ám teljesen mindegy volt, mert az őrület mindent eltörölt és az emberiség állati módon tombolt megállás nélkül...
 Nos ekkor jelentek meg az első inkvizítorok, az ő küldetésük volt a démonok kiűzése a földről, mert nem vírus és idegen befolyás volt. Az erkölcs halálával a pokolból felszabadultak a démoni entitások, és sorra szállták meg a "nyitott" embereket,  és a járvány hamar átterjedt a benépesített naprendszer minden emberlakta égitestére. Az aranykor megszűnt létezni  és a sötétség telepedett a civilizációra.

 Hárman voltak, fekete köpenyeikbe járták a vidéket és démonokra vadásztak. A feladatuk Istentől való, ha nincs ki véget vessen az őrületnek, jön a tisztítótűz!
Az inkvizítorok két eszközt használtak, az ige hatalmát és a plazmavetőket, mert a szent szavak gyilkos haragot váltott ki némely elfajzottból, ám a rendnek vissza kell állnia, mert eddig az ember csak az önzést mutatta az Úr irányába és a bálványimádást. S a végső csapás az erkölcs eltiprása volt, a pokol kreatúrái felszabadultak!
 Persze e tragédia előrelátható volt, mikor az emberiség behódolt és médiafüggő, fogyasztó társadalommá redukálódott, az égbe a döntés már megszületett és a pokol jégkapui repedezni kezdtek. -Isten talán megakadályozhatta volna a tragédiát, Isten talán befagyaszthatta volna a repedéseket, de mikor a TÍZPARANCSOLATRA fittyet hányt a társadalom többsége és elfogadta a bálványimádást, az ÚR döntött, már nem érdemli meg az emberiség, hogy lehetőségeket adjon, az idő letelt!
 S ezt az inkvizítorok is jól tudták, az első cél a planéta megtisztítása volt, de Isten végtelen türelme már nem állhatta  az emberek istentelen viselkedését és úgy döntött amit adott, most vissza is veszi. Tíz esztendőt adott az inkvizíciónak és még nyolcat, hogy bizonyítsa az újra megtértek, hogy érdemesek.
-Tehát tizennyolc év és a kilenc jegyében a tűz önti el az emberlakta világokat, ha a hit nem él a megszálltak lelkének legmélyén, így hát az idő ketyegve még nem lehetett tudni, hogy kinek is dolgozik, ám Isten már tudta...      
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /