2015. február 28., szombat

CSÁSZÁRSÁG

 A történet ott kezdődött, hogy a Föld káoszba süllyedt és a császár emelte ki fajunkat a fertőből és új irányt mutatott. Nehéz idők voltak, de a tisztítótüzet követőn az emberiség átlépte holtpontját és követve az igét újra a planéta, sőt a naprendszeren túli világ urává emelkedett. S az uralkodó, aki halhatatlanként magasodik acél trónusán, vigyázza az emberlakta világokat a külső és belső ellenségtől a világok végezetéig.

 Ma már nem tudni, hogy és miért is halhatatlan az EMBERLAKTA VILÁGOK URA, de ez sokad rendű dolog volt, hisz oltalmazónk a császár, vigyázott reánk és nem engedte, hogy a káosz visszatérhessen. Így hát miért is kellene meghalnia, az emberiség megmentőjének, és még a feltételezés is hitehagyottságra utalhat...

 Nem volt diktatúra, de a szabályokat betartatták a rendfenetartók, és a vétkesek az aszteroida mezők bányáiba végezték, végleg kizárva a társadalomból. S hogy a HIT a császárba vetett szent bizalom is élénken éljen, az inkvizítorok kellően odafigyeltek, hiszen ha elveszik a bizalom az uralkodó irányába, elveszik a béke és elveszik az emberi civilizáció!
 Persze ott volt a haderő, a császár ökle! A génmanipulált katonák, akik generációról generációra katonacsaládokból tevődtek össze. Ám a génkezelések mellet a családok, mind egy-egy fegyvernemhez tartozva tökéletesítették és folyamatosan fejlesztették tudásuk. Így voltak pilóta családok, rohamgyalogos és minden fegyvercsoportnak klánjai. S aki például egy pilóta családba született, pilóta is lett  és az ő családjából is egyre jobb és jobb pilóták születtek, a keveredés szigorúan tilos volt!
 Ez a mi világunk volt, és ez volt az ára a békének és annak, hogy meg tudjuk védeni magunkat az idegen hordáktól. S ugye a rend, a tervszerűség kényszernek tűnhet, és az emberek között akadtak kisiklottak, akiket megfertőzött valamely sötét gondolat és a szabadságról beszéltek. -Ó az ostobák, fel sem foghatták mik zajlottak a káosz éveibe. El sem tudták képzelni a kannibalizmust, az eretnekséget, és a mindennapos barbár mészárlásokat. Velük előbb a tiszteletes atyák próbáltak szót érteni, ám ha nem értek célt, ki kellet emelni a beteg gondolatok terjesztőit és ők is a bányatelepekre kerültek, világunk védelme érdekében.
 S ez az ár megért-e(?) természetesen igen! A birodalom virágzott, és bár időről-időre felbukkantak önjelölt vezetők, ám hála az éber inkvizítoroknak, kik az elméket fürkészték, ártó gondolatok után kutatva, általában időbe sikerült észlelniük a zavart. De ha még sem bírtak, hát jött a CSÁSZÁR ÖKLE és ott a gonosznak esélye sem maradhatott...
 -Magam is inkvizítor voltam, és még szembetalálhattam magam a térhajlításokkal kiszabadított  "csillagdémonokkal"  akik ellen valóban csak a HIT segített, a hit melyet a császár teremtet és melynek magja, hogy az ember mindenre képes, csak hinnie kell benne. Az uralkodó is rendíthetetlen hite által lett az aki. De elmúlt, már mint az inkvizíciós létem, ma a "titkos őrség" tagjaként teszem, amit tenni kell, mert az emberiségnek fent kell maradni, miként a BIRODALOMNAK is.        

2 megjegyzés:

  1. Az emberiségnek, nincsen más választása. Majdnem mindenkinek vannak szeretteik akikért felelőséget vállaltak amikor a világra kívánták őket. Az a tudat, hogy egyszer felrobban esetleg a Föld meg is szüntetné a létezés örömét, nemhogy még a tevékeny életet. Ki van zárva annak a lehetősége, hogy minden most létező embert átmentsenek egy másik lakható bolygóra. Ezt mindenki sejti. A marson már kolóniák élhetnek, vagy élnek is már, ki tudja ezt pontosan. De az oda jutást kemény rosta előzi meg. Gondolom aranytömbökben mérik. A Föld erőtere egyenlőre ideköt bennünket és semmi nem indokolja, hogy féljünk. A félelem megmérgezi és leblokkolja a rezgéseinket. Energiákat felszabadítani, csak is egy másik ember által lehet amit úgy hívnak, hogy szeretet. Amiben benne van a mosoly, a nevetés, a jó indulat, a szerelem és még nagyon sok olyan élvezet amit néhányan szinte nem is éreznek. Ők az emberiség ellenségei! Ők akik leblokkolják az energia áramlást egyik embertől a másikig!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán a valódi kérdés, lehet-e ellenségképet alkotni.

      Törlés

Dögvész! / tört verzió /