2016. március 27., vasárnap

Egy Világ

 Van idő mikor már úgy érezzük, nincs értelme az álmokat hajkurászni, és lesz idő mikor mindenre sötét lepel fog borulni, és az álmok, mind rémálmokká változnak. Persze a döglött fellegek eső nélkül vánszorogva, már magukba is rossz hangulatot teremtettek, és nem kellet a világvége, hogy az ember behúzódva egy sarokba, a feladás leveséből kortyolva, lehunyva szemeit a csendre vágyakozzon.
 De lehet vágyni, lehet erőltetni dolgokat, ám ha a sorskönyvében, még sok oldal szól rólunk, ha nem is olvassuk, a történet zajlik tovább velünk. -Lehet kritizálni, olykor káromkodni, viszont attól semmi nem fog megváltozni, én úgy hiszem.
-A karabélyomat néztem a félhomályos épület portól, romoktól sivár szobájába, ahol patkányok szaga és mocsok uralkodott. Ez volt, kint esteledett, immár a dögevőkké a világ és csak reménykedhet az ember, hogy barikádja kitart reggelig, mikor a Nap fényétől visítva menekülnek, ezen tudósok által kreált biofegyverek. -Mindegy, az élet egy rakás sz.r! és a túlélés éjjel mindig egy átkozott szerencsejáték, amelyben a főnyeremény a túlélés, és ahol második helyezést az élet nemigen engedélyezett.

 A gyomrom megkordult, enni kellet volna, ám már készleteim kifogytak és öröm az egészben, még két nap, míg elérek egy erőforrásokkal rendelkező erődítményt. -Na ez van, kár méláznom, előbb oda kell érni és majd akkor lehet a gyomromra gondolni. Végül is nagyobb gondom az, hogy a lőszerem is fogytán, és a kardomra támaszkodva, nem egy reményteli lehetőség. A dögök gyorsak, a dögök csoportba támadnak és ez ellen csak a lőfegyverek hathatósak, a pengék csak ideglenesen és csak néhány szörnyeteg ellen eredményes. -Tíz-tizenkét  támadóval szembe semmi esély, így csak reménykedhettem, hogy támadás nélkül megúszom az éjszakát, a nappalt meg erőltetett menettel, reménykedhetek a csodába...

 -Minden a globális túlnépesedéssel kezdődött, a nagyok biológiai fegyvereket vetettek be az emberiség ellen, és mire a világ felocsúdott, már hatalmas volt a tragédia. Persze a nagykutyák bunkerekből és a Hold első városaiból szemlélték művüket, újabb és újabb kórságokat eresztve ki rabságukból. -Aztán bejött amire nem számítottak, a katonák lázadtak fel, és sorra végeztek a felelősökkel. S miközben a Föld megtisztult a gonosztól, a Holdra menekültek csak reménykedhettek, hogy a bolygó nem tudva lábra állni, elfelejtik a korszakokat visszasüllyedőben lévő világ, mocskos bűnüket.
-Előfordulhat, bár jelen időben a védett városok, bunkerek immár a hadseregért és a tábornoki vezetés minden lehetséges módon harcolva a biológiai veszélyforrásokkal, még nem feledkeztek meg a Holdon rejtőző gazemberekről...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /