2016. január 1., péntek

KÖRFORGÁS!

 Nehéz megmondani hogyan is kezdődött. Ám miközben az emberiség, mérhetetlen kapzsisága végett, a végletekig kizsigerelte a planétát, elkezdődött a visszaszámlálás. -Először, jött a klímaváltozás, majd a klímaháborúk s miközben továbbra is a profit volt a cél, a Föld haragra gerjedve megrázta a civilizációnk. Ekkor már a tornádók, bárhol, bár mikor előfordultak. A hőhullámok elviselhetetlenekké váltak, amik már Tavasszal megérkeztek, miközben az éghajlati-övek elveszítették jelentőségüket.
 Nem volt mit tenni, az emberiség földalatti bunkervárosokba költözött, persze csak a tehetősebbje, és az őket kiszolgálók rabszolgák serege. A városok, mélységi vasútvonalakkal kezdték összekötni, és továbbra is szipolyozták a bolygót. A többség, kik fent maradtak a természet haragjának áldozataivá váltak, legalábbis a legtöbbje.
 Ám a planéta, még nem adta fel, rengéssekkel, különös a mélységtől gerjesztett betegségekkel kezdte ostromolni e szuper városokat és lakosait, kik végül arra az elhatározásra jutottak, el kell hagyni a Földet, és új hazát kell keresniük. -Innentől a tudomány a térgörbítő hajtóművekre összpontosítva, és mert a kényszer nem adott kibúvót, az emberiség föld alá húzódott milliói 2764 Augusztusában, elkezdték az új bolygó felé vezető utazást. Két esztendő, és az utolsó város is elnéptelenedett, a Föld megszabadult zsarnokaitól...

 Sötét idők jöttek, még voltak túlélők, de a bolygó nem ismer könyörületet, miként, Isten sem. -Azután, hogy miként, már az emlékezett homályába veszett, csak egy dolog volt biztos, Már hosszú ideje csak két ember élt a Földön, egy csodálatos, zöld és kék hullámoktól elbűvölő világba. Nem voltak fiatalok, nem voltak öregek, ők, pont ők voltak, azok akiknek lenniük kellet!
 Isten nem szól, az ördög is hallgatott. A tudás a fejükbe volt, és egyszerű ruhájukba egymást átölelve az almafa előtt által! -Tudták mi történik ha esznek a gyümölcsből, ők a természetbe, természetesen éltek, de majd minden tudás birtokába. Nem éltek vissza, csak éltek egymásért, egymásnak, és a Föld engedte, hogy az utolsó, még működő energiaforrással rendelkező város tárházából sorra nyerjék az információt...

 Ha esznek az almából, szerelmüknek gyümölcse lészen, és az emberiség újra kezdheti útját. Ha nem, boldogan élnek és végül lelkük az ÚRHOZ szállva, megszűnik az emberi élet mindörökre a Föld nevű planétán.
 Döntöttek, nem volt csábítás, nem volt hamis ígérgetés, leszakítottak egy érett, vöröslő almát és egymás szemeibe nézve elmosolyodtak. -Valahol fent, Isten is elmosolyodott...

 Mondják egykor az idegenek építették a piramisokat, beleszóltak a történelem eseményeibe és egy részük próbált jól, a többség, rossz szándékkal beavatkozni Isten Művébe. S kik is voltak ezen idegenek(?) -Mivel Isten egy fajt választott, az emberiséget, hogy megmutassák mire is képesek és méltók, elég nyilvánvaló: AZ IDEGENEK, A FÖLDRŐL EGYKOR KIRAJZOTT EMBEREK leszármazottjaik. Akik új világok szabályaihoz, a tudomány kreálta helyzeteket kihasználón, egy hosszú evolúció útján lettek azok, akikké váltak, immár alig hasonlítva egykori, Földi képmásukhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /