2016. január 7., csütörtök

A Hatalmasak

E leírás csak is a képzelet terméket, nincs és nem is volt realitása! ( vagy ki tudja(?) )



-Természetesen utálni kell Istent, mi több, a vallást kell megsemmisíteni. mondta nyugodtan hátradőlve a Paul néven ismert befolyásos egyén. A kis helység, mely elfüggönyözve, szivarfüstöl ködlőn, egy derengő, kicsit elveszett birodalomnak tűnt, a díszlet ellenére a világ urai társalogtak, jól tudván, munkájuk lassan beteljesedik, Istent száműzik a világból és a HIT, mert az kell, az ő kezükbe kerül.
-Most akkor mi legyen?! firtatta egy vezető titkosszolgálat első embere, homlokán verejtékcseppek ültek, kicsit kívülállónak érezte magát, a pöfékelés füstje, a köhögés és émelygés kevert értésével bosszantotta, persze mindehhez jópofát kellet vágnia, más lehetősége nem is igen volt.
-Az új Ebola, reméljük sikerült a keresztezés az influenzával, aztán meglássuk. döntött egy tömzsi úr, szendvicsért nyúlva, vaskos ujjain gyűrők sora csillogott a gyötört félhomályba.
-Végül is Európát egy polgárháború határára süllyesztettük, a mi kis migránsaink megtették feladatuk. mosolyodott el Paul, rövid, szőke haja zselétől nehezedett, bal szemöldöke felett egy hatalmas szemölcsel. Sok embert zavart volna, irritálná, vagy csak feszélyezné, de ez az ember, még ezt is előnyére tudta fordítani, a mosoly vagy gúny helyet, inkább félelmet ébresztett, bár ehhez hozzájárul, szűk, fekete tekintete.
-Ha úgy nézzük barátaim, maga a vegyszeres permetezés is sikeres akció volt. A nemzőképességet az Európaiak körében legalább 20%-al csökkentettük. a férfi aki ez eddig körmeit nézegette, most diadalmasan pillantott körül, végül is, az ő ötlete volt.
-Igen, egy módszer, mely hosszútávú. értett egyet Paul, bár pont a lassú eredmény miatt, döntöttek a migráns akció mellet.
-Tudjátok, az a legnagyobb poén, hogy az egészet rákentük, a konkurenciánkra, és ugye világszerte őket gyűlölik. emelte fel hangját egy szemüveges ember, aki inkább tűnt gnómnak, mint embernek, igaz ezt senki, még a háta mögött se merte volna kimondani.
-Jól beszélsz. kacagott fel Paul, egy pohárba ásványvizet töltve, elnevette újfent magát, a vízre gondolva és a havi profitra, amit a palackos és zacskós vizek hoznak a konyhára.
-S mire számíthatunk. pedzette a tömzsi férfi, nem az eseményekre, hanem a számokra gondolva.
-Nagyjából a számítások szerint, kettő, kettő és fél milliárd ember eltakarását. közölte tényszerűen a szolgálat vezetője, bár nem pont neki volt címezve a kérdés, mivel az Alaszkai bázis számítógépének eredményeit pár napja látta, a legpontosabb adatokat, vélhetőn ő ismerte.
-Még kevés! jelentette ki a tulajdonképpeni vezet, Paul.
-Lesz egy hatodik fázis. nyugtatott meg mindenkit a gnóm, az élet már csak ilyen volt, ha nincs Isten, hát valakiknek ezt is fel kell vállalni, s e néhány ember, már generációk hosszú során, ez ügyért dolgoztak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /