2015. december 27., vasárnap

Tanács ( A Bemutatás )

Egy párhuzamos világ, párhuzamos történései. Itt ez kitaláció, ott a rideg valóság!
Bár mely hasonlóság, nevek, csupán a párhuzamosságból eredhet...

 A tanácsnak nevezik magukat, már több száz esztendeje léteznek. A tanács a világot valójában irányító szervezett, központja ismeretlen, legfőbb vezetőit a titok övezi. Talán legelső és demonstratív lépésük, mikor felszámoltatták a Templomos Lovagok rendjét, erre kiválóan megfelelt a gyenge és manipulálható pápa, V. Kelemen és a pénzéhes Francia király, Szép Fülöp.
 Az akciót egy MEGFELELŐ tanácsadó szervezte meg, és az egész koncepciós pert előre kidolgozva adták át a királynak.
 Az akció, majd száz százalékos sikerrel ért végett, és a lovagok kincseinek egy jelentősebb része a tanács kasszájába folyt. Ám itt találkozott a tanács először, egy az embernél és a mögöttük rejtőzőknél hatalmasabb erővel, egy univerzális akarattal. -Történt ugyanis, hogy a rend nagymesterét máglya halálra ítélve, 
Jacques de Molay megátkozta a pápát és a királyt, ígérvén, nem élik túl az ő halálát egy évnél. Az átok megfogant, és mind két befolyásolt személy titokzatos módon meghalt, ahogy az átok beteljesedett.
 Ez persze nem állította meg a tanácsot, hiszen csak bábokat vesztettek, kikre tulajdonképpen csak addig volt szükség, míg a feladatot véghez nem viszik. E sötét szervezett, mely pénzügyi és gazdasági hatalommal rendelkezik, szörnyű szövetségre léptek az idegeneknek nevezett földönkívüli lényekkel. S bár a tanács is jól tudta, az idegenek nem pusztán szeretetből szelték át a fél univerzumot, tudván tudták, a céljuk az emberiség rabszolgává tétele. De mert ebben egyezett a cél, hát sötét paktumot kötöttek, még az egyház nagy részét is befolyásuk alá helyezvén. Ironikus, de immár a tanács is csak egy eszközzé vált, igaz, még jelentős erőt birtokolva, és egy bolygót, cserébe a földért, így meg volt a fennmaradásának záloga, már csak azért is, mert a tanács, a világ leghatalmasabb családjai, vérkapcsolatot létesítettek az idegenekkel, és már az Ipari forradalom idején, megszülettek az első kevertek.
 A tanács másik nagy dobása volt a Spanyolnátha, ezt egy módosított mustárgázzal végrehajtott  támadás keretében vitelezték ki, 1918-ban, célja a népességszabályzás, és ugye mert a világégés "csak" 9 milliós háborúban elesettet  produkált, a járvány 100 millió halottat eredményezett. -Igaz, ezen nagyobb volumenű akciók mellet több száz bűn nyomja a szervezet tagjainak lelkét. A gyilkosságoktól a 1920 évek gazdasági válságáig, egész az Ebola létrehozásáig.
 Ám míg a gonosz erősödött, a legnagyobb titokba az egyház egy szárnya létrehozta az inkvizítorok rendjét, ismételten. Ám ma már nem csak az eretnekek ellen lépnek fel, egy olyan háborúba, amiről a média hallgat, hanem magával a tanáccsal és az idegen szövetségeseikkel. -Az inkvizíció első lépéseinek egyike volt, mikor egy tengerészgyalogos nyilatkozott a világhálón, hogy a Titánon, a Szaturnusz holdján egy katonai támaszponton szolgált, és egy újonnan felbukkant idegenek ellen vívják a csatát, szövetségeseikkel. Nos a katona igazat beszélt, a szövetségesek meg a tanács irányítói, az ellenség pedig, egy olyan csillagcivilizáció akinek sikerült a Földet is birtokolni kívánó faj rabigáját lerázni. A másik ilyen akció, mikor a volt Kanadai védelmi minisztert meggyőzték tárja nyilvánosságra az idegenek létét és azt, hogy befolyást gyakorolnak világunkra. A férfi megtette, igazat mondott, de a globális média ügyesen elmaszatolta a témát.
 S miközben a tanács, új pápát jelölt ki, mert a régi nem kellően szolgálta érdekeiket, ismét ellenállásba ütköztek. A cél a pápa megmérgezése volt, erre már volt példa a XX. századba, a nagy reformokat tervező egyházfő személyében akit mindenki szeretett,  csupán 33 napig lehetett Isten földi helytartója. Máig nem tisztázott körülmények között halt meg. Ekkor még az inkvizíció csak papíron létezett és nem tudta megvédeni a pápát.
 Aztán jött a 2020-as nagy járvány 1 milliárd áldozat és diktatórikus kormányzatok megszületése, melyek felett a világkormány magasodott, a tanács emberei által kormányozva...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /