2014. június 16., hétfő

JÖVŐ VÍZIÓ!

" Az emberiség soha nem tanul, így ami bekövetkezhet be is következik, tehát
kihalásunk elkerülhetetlen! " 

Elfelejtett idő volt, egy olyan múlt ami ugyan megtörtént, ám senkit nem érdekelt. Hiába, a történelmet úgy manipulálják, ahogy éppen az aktuális politikának megfelel.
 Pedig akkor, mikor történt éles és véres valóság volt. De ugye ha létrehozunk egy ideológiát ahhoz illik ragaszkodni. Hát a hatalom kellően kapaszkodik...
 Pedig mi is volt(?) -Először összeomlasztották a gazdaságot, majd megkezdték a helyi háborúk kirobbantását és végül bevetették a nukleáris fegyvereket. Népirtás volt, de ha figyeltek volna az akkor élő emberek és nem fogyasztói rabszolgaságot választják, hallhatták volna, ahogy a internet egyik, és egyéb világbefolyásoló szereplők kijelentették, a népességnek 3 milliárd alá kell redukálni.
 Elkezdték, és ebben "hasznos" tanácsokkal az idegenek egy faja is rendesen közreműködött. Ám abban az időben a média bulvárrá süllyesztette az idegenekről szóló eseményeket, hát a bulvár valóság, rémes valóság lett.
 Ekkor következet be amire senki sem számított, a FÖLD, a planétánk indított hadjáratot az őt évszázadokig kizsigerező paraziták ellen. Nos ez már tabu, ma már csak arról szól a tanítás, hogy a Föld mindig is gonosz volt, és ezért kellet az emberiségnek a Holdra és a Marsra menekülni. A probléma az, hogy mostanság a egykor vörös bolygón is furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok kezdenek történni és egyre szaporodni, ami már riadalmat keltett az ATYÁK, az emberiséget irányító "megválasztott" faj szívében.
-Nekem nincs félnivalóm, nincs senkim, nincs mit elveszítenem, így gond nélkül vállaltam PlanetGlobal néven ismert gyarmatosító cég biztonsági-rendészeti megbízását. Ám én még ismerve a történelmet, félek hogy, a Marson most az történik, mint egykor a kék bolygón, a planéta megunta a tébolyult kizsákmányolást. S ha igazam van, isten irgalmazzon bűnös lelkünknek.

/ A túlélő emberiség folyamatos harcot vív a Föld bolygó ellen. A megsemmisítést még nem merték elrendelni az ATYÁK, valamiért remélik, hogy Jeruzsálem romjai között még újra az ember lesz az úr. Ám a Marsi 2763. esztendőben kezdődött zavaroknak köszönhetőn az emberi haderő felfüggesztette támadásait a Föld ellen, és erejét arra a néhány létező vasbeton erőd-város védelmére korlátozta, melyeket még az emberek birtokolnak. /    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /