2017. április 2., vasárnap

Naomi A KEZDET

Kép a kultikus film, a Szárnyas Fejvadászból származik 
Naomi kíváncsin nézte  az ébredező várost és valahogy a halál jutott eszébe, a halál ami-aki felébredve a világra szabadul! -Furcsának tűnhetett az ilyen gondolat pár száz esztendővel ezelőtt, ám most mikor az emberiség kimarkolta a föld mélyét, gigászi sebeket okozva és a óceánok nem mások, mint hatalmas pöcegödrök, felettébb reális volt, az embereket halálként azonosítani.

 A suhanó légi járművek egyre szaporodtak, a reggeli házhoz érkezik, miközben  a várost uraló szmogot égbe nyújtózkodó tornyok próbálták elnyelni, kisebb-nagyobb sikerrel. Ez a valóság és ebben a mocskos világban egyetlen igazi vágy létezett, a vágy, hogy jegyet szerezzen az ember a gyarmatokra, a hosszú élet titka ugyanis nem a haldokló, agyonmérgezett föld, hanem a Titán, Mars, Európé, de még a planéta kísérője a hold is egy megváltásnak számított, a hatalmas robbantások ellenére is.
 Ellépet az ablaktól, ruhátlan testén megcsillant a nappali mozgásra éledő fénye. A nő harmincéves volt, és csodás idomai igazi megváltást ígértek, ám az ígéret csak illúzió, ugyanis Naomi egy végrehajtó volt, feladata minél több hajó elindulásának megakadályozása. -Az emberiség pestis, egy rothadó ragadozó mely mindent elpusztít, csak idő kérdése, és az új inkvizíció úgy döntött, nem ítélhetnek még egy planétát a a gyötrelmes kínhalálra. Persze ez a küldetés kicsit nevetségesnek tűnhetett, azon tény tükrébe, hogy már jó néhány égitesten megvetette lábát a két lábon járó halál.  De volt egy alku, az angyalok egy nagyhercegével, hogy ha valódi eredményt mutat fel az inkvizíció, akkor az Úr eltörli a parazitákat, eltörli a távoli kolóniákat, de előbb az Úr bizonyítékot követel, és Naomi teljes szívéből igyekezett megfelelni az elvárásoknak, és ezt igazolta, hogy már két utasszállítót sikerült felrobbantania.

 Nem volt büszke a tetteire, már csak azért sem, mert cselekedeteivel megszegte a tíz parancsolatot, miközben azt is tudta, maga is itt fog pusztulni az élelem és ivóvízhiánytól gyötrődő bolygón. S bár megszegte a parancsolatot, jól tudta a többség mindennap megszegi, majd az összes tilalmat. Ölnek, paráználkodnak, káromkodnak és még az Afrika kietlen világában megjelent NÉGY LOVAS sem rémítette meg őket. Nem! -mert megjelentek a kiválasztottak, akik csodákkal, felfedezésekkel úgy tűnt kezdik élhetővé tenni a bolygót. Persze ez csak érzékcsalódás volt, de a többségnek megfelelt, igaz Istennek nem, hisz ezen kiválasztottak egy rejtett jelet viseltek, a sátán titkos pecsétjét, ugyanis javába zajlott az ARMAGEDDON, csak ezt kevesen vették észre...  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /