2015. szeptember 20., vasárnap

Elkerülhetetlen

 A multikulturális rendszert a történelem folyamán, egyedül a Római Birodalom tudta tökéletesen alkalmazni...
-Európa 2010 körül elismerte, hogy megbukott a multikultúra!
2015 megkezdődött az új népvándorlás...
... kitört az első komolyabb háborús összecsapás..
.... az unió kettészakadt, az Északi zóna finanszírozza a déli államokat, hogy haderővel megfékezzék a népvándorlók, immár fegyveres hadát...
 Európát az Amerikai Egyesült Államok cserben hagyta, Európa hadereje alig elégséges...
S április 7-én, több nemzet kérésére, végre megindult Oroszország hadigépezete, a Keresztény kultúra, a Keresztény Európa megóvása érdekében, kitört a III. világháború!

 Egy leopárd csöve meredt Belgrád külvárosa felé, a gyalogság zömét az Oroszok alkották és a napi parancs szerint, ki kell űzni a megszállt városból, a nem keresztény fegyvereseket, akik több ezer embert gyújtottak fel, a gyűlölet már korlátok nélkül tombolt, mind két oldal élet-halál harcot vívott. A népvándorlók a már bomladozó jóléti társadalom szociális rendszerére vágytak, a vén kontinensbe látván Eldorádót.
 A keresztény Európa pedig a túléléséért küzdött, s bár a naivságból vagy direkt, üzleti érdekből a bevándorlást támogatók, sokáig próbálták a dolgot elhúzni, mikor Berlinbe a lakosság megostromolta a közhivatalokat és Angliába a királyi család nyíltan kiállt a Európai értékek mellet, eldőlt a történet.
 A vallások háborúja zajlott, két világ szállt szembe egymással és a győzelem még messze volt, miként a győztes kiléte is.
-Rotorok hangja, több tucat harci helikopter tűnt fel a fátyolfelhős égen és a város felé közeledtek. A terv az volt, előbb a légierő letakarítsa az esetleges harcjárműveket, majd jön a tüzérség, több mint 30 sorozatvető állt készenlétbe, mely pokoli tüze  után megindulnak a páncélosok, erős gyalogos támogatással.
 Zinner őrnagy a parancsnoki sátorba a műhold képeket szemlélte, miközben az első robbanások zaja, jelezte számára, a helikopterek akcióba léptek. Az összekötőtisztek hallgattak, az őrnagy feszült volt, valahogy Sztálingrád rémvíziója ugrott be elméjébe, túl erős volt a védelem, legalábbis létszám szerint, igaz, szerencse ezen nem Európaiak morálja igen csak elenyésző, ők a mészárláshoz értettek, ártatlan emberek leöléséhez.
-S még 5 diplomásak. fintorodott el a őszülő halántékú katona, persze tudta, anno Európának nem a diplomásokra volt szüksége, hanem azokra akik elvégzik az alja munkát. De hibát hibára halmozott az unió, és sáskajárás lett, egész addig, míg az őslakos Európaiak sorra öntötték meg dekadens kormányaikat, tulajdonképpen ez eredményezte az unió meghasadását.
 Az őrnagy jól emlékezett, mikor az alkancellárt a nép felakasztotta, maga is ott volt egy rohamosztag élén, de nem avatkoztak közben, mindenkinek elege volt a bevándorlásból. S mily érdekes, a szaporulat is megindult az új vezetés alatt, visszanyúltak a 1930-as   propagandához és az eredmény ismét nem maradt el. -Egy népnek önbecsülés kell! Az új vezetők ezt megadták és voltak oly erősek, hogy segítséget kérjenek az Oroszoktól. igaz már ez lét kérdés volt...
 S ekkor felugattak a sorozatvetők, a föld remegni kezdett, a felszíni támadás hamarosan elkezdődik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /