2015. augusztus 10., hétfő

Jövő

 Világkormány(?) lehetne annak is mondani, de a megnevezése Globális Irányító Testület! Ők azok kik döntenek, hol és mikor legyen háború és mely politikus játssza a jófiút és ki a rosszat.
 A mechanizmus lelke az Indiai kasztrendszeren alapszik, egy kis kiválasztott réteg az elit, majd jött a kiszolgáló apparátus  és végül nagyjából a piramis alján a tudatosan lebutított  emberek tömege. -S van e átjárás? igazából szórványosan, de a példán nyugodva az építmény, alapból a tömeg palotának titulált lepukkant barakkokba éltek és ha jött az esti valóságshow már meg is volt a napi boldogság adagjuk.
 Igaz a giga gyárakba szolgáltatott élelem és víz szintén kezelt, olyan pszichikus anyagokkal keverték, mely által az emberek ájuldozva örvendeztek, ha pihenőnapot kapnak 2 hét rabmunkát követőn, és természetesen nem gondolkodva, hogy miért is csak két hét múlva, BOLDOGAK. -De ez az oktatásnak nevezett gúnnyal kezdődött, ahol majdnem azok volt jutalmazva, aki minél primitívebb, szintet ütve meg, gondolkodás nélküli robotoknak a legalkalmasabbak, az meg ha berúgnak, dühöngenek amikor kikerülnek a gyárakból, olykor engedélyezve tudatosan engedik, ekkor kevesebb a befolyásoló adalék a ételbe italba.
 Persze azok sem úszták meg a "gyógyszert" akik kerülték a gyáróriásokat, a közvíz, ami mocskosul drága, jól meg volt áldva ezen anyagokkal, miként a boltok élelmei.
 Sötét jövőnek tűnne, ha akik benne élnek, látnák mik és kik is ők valójában, de ezért a sok cucc a kajákba, s bár akadtak immúnisak és lázongani  próbáltak, az egészségügyi központok gondoskodtak a legtöbbjükről.
 A kevés kisebbség aki megtudta úszni e egyszerű de szinte tökéletes kontroll rendszert, került a mi látómezőnkbe, régen rendőrségnek hívták a testületünket, ma Intézkedés Végrehajtó Iroda. -Persze ma már nem voltak börtönök, akiket begyűjtöttünk, ha az orvosi kezelések kevésnek bizonyult, aktív rabszolgák sorába való visszatérítés terén, jött a baleset, ez is a mi asztalunk volt, és a világ így szépen rendbe terv szerint üzemelt, a Marsról vezényelve, persze nem az idegenek, hanem az elit családok, olykor éppen hangulatuk szerint. Igaz, soha nem veszítve el a szent célt, a profitot.
 Ma már, 2096-ban túl a 3. világégésen, az egyetlen igazi "probléma" az illegalitásba működő egyház, ők minden lépés ellenére, egyre komolyabb veszélyt jelentettek a világkormányra! -Magam is keresztény voltam, a veszély valós volt urainkra nézve, az egyház ugyanis más módokon mérte csapásait a hatalomra, mint a nyílt lázadás.
 Volt egy ima, erős és  dacolni tud a legtöbb pszichikus méreggel, és az atyák beépülve a gyárakba, bábuknak tűnve,  szabotázsokat hajtottak végre, olyan helyeken csípve meg a gigászt ahol nem is számolt a harapásra. -S mi mit teszünk(?) a testületünk egy erős magja már csak látszat intézkedéseket téve, közvetve támogattuk az ilyen akciókat. De tagadhatatlan sokan voltak közöttünk, kik saját jólétüket tartva szemelőt hű szolgái a rendszernek.
 Igaz, mi is óvatosan lavíroztunk, hiszen tudtuk, egy pont után, a Marsról látván a veszély súlyát, kirobbantanak egy helyi háborút, még inkább lekötve az embereket, indokot  teremtve a hazaszeretetre és az összetartozásra való hivatkozásra.
 Ám volt egy terv, volt egy kirajzolódó ellenlépés, csak némi idő kellet már, és az egyház csapása a Marson fogja érni a családokat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /