2014. november 7., péntek

Az inkvizítorok ébredése A KEZDETEK ( tört verzió )

 Az idegenek nem rémisztő külsővel érkeztek, egy hosszú munka eredményeként látszólag semmiben nem különböztek, tőlünk emberektől. Majd megalkottak egy világhálót verve az emberi alkotást, mivel elképesztő virtuális valóságot kínáltak.
 Milliók és milliárdok váltak függővé és szépen az emberi elmét saját elvárásaik szerint formálták, melybe cinkosokra leltek a politikusok képében, akik földi kiváltságaikért cserébe beáldozták az emberiség nagyobbik részét.
 Persze eközben a kolonizált planéták látván a veszélyt egyre távolodni kívántak a földtől és vezetésétől. Ám ekkor egy katona lépet a történelem színpadára, Honn tábornok.
 A parancsnok egy titkos akció során megsemmisítette az idegenek tudatbefolyásoló világhálóját és ezzel együtt a hibrideket az ismert idegen lényeket és kollaboráló emberi politikusok sokaságát egyidejű  akciók során, azonnali kivégzések keretében, megkezdték a föld megtisztítása.
 Viszont egy dologra a haderő nem számított, a idegen befolyástól "elvarázsolt" milliók, amint megszakadt a hibridek virtuális világának működése, az utcákra özönlöttek és kezdetét vette a káosz és anarchia.
 S mialatt a tábornok a földért, az emberiségért vakmerőn cselekedet, a  tettével zűrzavar felé sodorta a történéseket akarata ellenére. S hogy a baj tovább tetéződjön, az idegenek bosszúszomjasan kilépve a mély űrből először felperzselték a Mars kolóniáit és több Vénuszi lebegő várost is megsemmisítettek, mire a védelmi egységek megtudták fékezni a hatalmas hibrid flottát.

 Hatalmas űrháború bontakozott ki, Honn tábornok minden erőt bevetve igyekezett az Földet és olyan nyersanyagbázist, mint a Titán hold oltalmazni. De újra és újra megnyílt a mély űr és az idegenek kifogyhatatlan hada egyre csak emésztette a föld szövetségi erőt.
 Sötét idők voltak, de talán éppen ez, egy elfelejtett vallás mindenre elszánt végrehajtóit támasztotta fel, minket, az inkvizítorokat!
 Nem voltunk csodaharcosok, és nem volt titkos fegyverzetünk. Emberek voltunk, emberek vagyunk és egyetlen képességünket alkalmazva még is kegyetlen ellenfeleivé váltunk az idegeneknek.
 Nem láttak, nem érzékeltek minket, s ha hozzá tudtunk kapcsolódni egy hajójukhoz, már is megfertőztünk néhány idegent. Nem vírust hordoztunk, csak elménkkel megszálltunk az idegenek tudatát és mire rájöttek volna, már egymást mészárolták.
 A legjobb inkvizítor száz idegennek is betudta "mesélni" egyszerre, hogy a többiek, voltaképp saját fajtársaik EMBEREK, akik bejutottak a hajóra, és már el is kezdődött a vérengzés.
 Persze nem volt egyszerű a helyzet, a hitünk megmentett az érzékeléstől, de testünk a megszállási idő alatt az életéért küzdött. Nem egy inkvizítor halt meg agyvérzésbe, miközben minél több idegen elmét kívánt befolyása alá helyezni. S a kezdeti sikert követőn megjelentek a férgek, egy az idegen hajók testét fizikálisan letapogató robotok, és ezt már nem tudtuk kijátszani. Ezen időktől szerencse kérdése volt minden, mi vagy a robotok voltak e a gyorsabbak...             

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /