2014. október 14., kedd

Bevezetés 2025


 A repülőkkel kezdődött minden, fedő story az időjárás szabályozása, valójában a népesség drasztikus lecsökkentése.
Volt megoldás, a hadsereg megalkotta az EBOLÁT, ám a terjedési tendenciák nem voltak megfelelőek, így egy bizonyos kör elrendelte a vérzéses-láz levegőből való szórását.

2014 Amerika érthetetlenül áll, hogy egy ápolónő minden szabályt betartva, védőfelszerelést rendeltetésszerűn használva, még is elkapta a halálos kórt!
 Madrid, Lipcse ebolás betegek halála!
 Nagy Britannia fokozta a beutazok ellenőrzését...
 Párizs kicsivel később, külső kerületek bevándorlók lakta körzeteiben felütötte fejét a már nátha módjára terjedő mutálódott vérzéses-láz...

MA

A járvány csak játék, egy program keretében ügynökök egy csoportja azt az utasítást kapták, hogy fertőzzék meg  az elkülönített biztonságos zónákat és néhány nagy befogadóképességű bunkerbázis "reménykedőit"
 Piszkos munka, s nekem az a küldetésem, megszegve a parancsot, hogy levadásszam volt "munkatársaimat." -S hogy szívesen teszem-e? csak egy filozofikus kérdés lehet, mert ölni sosem jó, de milliókat halálraítélti megbocsájthatatlan.
 Persze volt védőoltás és volt egy nemzet aki meg akarta menteni a világot, ám mikor nukleáris támadás érte Szentpétervárt a dolog brutálisra váltott, az ellenanyag pedig terv szerűen megsemmisült.
 Nehéz idők voltak ezek, ha nem a hadsereg akkor a bandák uralták a városokat. Ha nem tombolt a járvány akkor ott voltak a regionális háborúk, tehát teljes volt az anarchia, a tervezett és ellenőrzött káosz...

Nem isten vagy a sátán pusztítsa el az emberiséget,
erre van egy megfelelő faj, a GONDOLKODÓ EMBER! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /