2014. július 25., péntek

Ítélet Könyve / tört verzió /

-Rohadjon meg, rohadjon meg! fújtattam a hányingerrel küszködve.
 Egy szennyvíz alagútba botladoztam, derékig az emberi és egyéb ürülékben, ám nem volt más választásom, kerülni kellent a felszínt, a démonok ép lakomáztak.
 Démonok? nos ez is csak egy kifejezés és egy elcseszett kísérlet eredményeként szabadultak a világra. -Elektromosság, hát most hazavágta a világot, mert a szellemek a frekvenciákat használva behatolnak az emberek agyába és szétzúzva, örült szörnyeket kreálnak.
 Persze a mi művünk, miként a globális felmelegedés, ám az előbbiek hazavágták a civilizációt. Az elektromosságot száműzni kellet, a világ visszasüllyed a középkorba, s hogy ez ne legyen elég, a városokban az életre kelt démonok lelkekre vadásztak.
 Sötét idők jártak az emberiségre, és még a legjobban szigetelt bunkerokba is kitörhetett a járvány. Igaz már vannak antifegyverek, melyek a megszállottal a benne lakozó pokolfajzatot is visszaküldi oda ahová valók. Ám a mocskok felélesztve az elektronikus berendezéseket, folyamatos kapukat nyitnak a túlvilág kísérteteinek.
 Egy ilyen kaput robbantottam fel és egy falka odaátról érkezett nem fizikai testű lidércképtől menekülők az ürüléktengerbe. Ahogy az első betegek mondták " Ha sokáig nézed a semmit, a semmi visszanéz rád!" Hát visszapillantott és ere tökéletes eszköze volt az internet! Először páran, majd százan, végül már világjárvánnyá  fajult a dolog.
 Nem volt kezelés, a végén már az egészségügyi kormányzat a halált osztogatta, túl későn jöttek/jöttünk rá, hogy az egész a kütyüinkből tört világunkra, néhány bolond szellemvadász elektronikus kutatásai végett. S végett is ért a civilizációnk nagy része, az emberek távoli kolóniákba remegnek és a bibliába kapaszkodnak. A hatalmasok, tudósaink által az áttörésen dolgoznak, ám kétlem, hogy valaha is visszatér a régi elkényelmesedett életünk. Miként biztos vagyok, ha nem száll meg egy elektronikus féreg vagy valamelyik démonná fajult emberi formáció, nem darabol szét, megszállót őrületében, még fognak rám várni, hasonló, undorító helyek.

 " S mikor a világot összeköti a gonosz köldökzsinórja, mikor a hang és a kép az egyik földrészről a másikra utazhat, akkor lészen kezdette a világnak pusztulásának!"
                                                                                                            / Ítélet könyve /

" A kárhozat szukája nevet, mögötte a félelmetes fenevad, mely tűzével vezeték nélküli vezetékeken küldi a sötétség áldását."
                                                                                         / Ítélet könyve /

" A bárány már nem tud eljönni, a tengerek kiszáradtak, a föld egyharmada felperzselődött, és az angyalok nem szólnak hozzánk, a gonosz áradata elsöpörte az utolsó szent várost is."
                                                     / Ítélet könyve / 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dögvész! / tört verzió /